Orangino

Orangino – Sveriges största relationsspel

Sveriges största relationsspel, om hur du ser själv och hur andra uppfattar dig. Orangino berör och väcker känslor med skratt, överraskningar och livliga diskussioner. Det är kul, meningsfullt och det kan fördjupa dina relationer och ge nya vinklingar av din bild på dig själv.

De flesta människor pratar oftast om samma saker när de ses. Inget fel på det. Men vore det inte mer intressant att ibland utbyta mer personliga tankar med dina vänner? Att få prata om dig själv, hur du är och hur du uppfattas till exempel?

Orangino är ett spännande sätt att “pratspela” om hur vi ser varandra så att självkännedom blir spännande och roligt. På köpet kan era relationer fördjupas och dessutom lär du dig kanske något om det största mysteriet av alla. Dig själv.

Du kan absolut förvänta dig något mer än av ett vanligt sällskapsspel!

Omdömen från spelare

“Orangino är ett fantastiskt spel som prövar din självkännedom och ger en direkt feedback på hur de i sällskapet upplever att du står i förhållande till ett antal kvalitéer. Det gav otroligt många skratt under kvällen. Det bästa var att sällskapet som bestod av gamla och nya vänner kunde hantera direkta och raka uppfattningar.”

“Orangino passar utmärkt som familjespel. med vännerna eller på jobbet. Tror det kan ge ett djup till många samtal och relationer.”

“Jag är ett stort fan av sällskapsspelet Orangino! Oftast när hela min familj träffas på lov så brukar vi spela och i julas spelade vi så mycket så att vi inte hade fler kort.”

“I en projektgrupp där jag var med hade vi ett väldigt viktigt, men svårt vägval. Vi testade då att spela Orangino, och plötsligt förstod jag vad som var det rätta valet.”

“Hur man bakar en lördagskväll…
Trerätters, vin och Orangino!
Fyra ingredienser på trevlig lördagskväll.”

”Vi lärde faktiskt känna varandra ännu mer genom att spela Orangino”

”Jag har sett ganska genomgående att nya människor ser vårt nuvarande jag medan vi själva ofta bär på en gammal uppfattning om vilka vi är. Mycket uppfriskande!”

”Jag måste få berätta om den pyramidala succé som Orangino blev när vi på Nyårsafton spelade. Stora skrattsalvor, låtsade vredesutbrott och ivrigt debatterande i flera TIMMAR! Alla tyckte mycket om spelet och eftersom alla kände varandra sedan minst tio år tillbaka hade vi massor av roliga/pinsamma minnen som vi kunde anföra”

“Vrålkul!”