M.I.G – Mobile Intelligence Games

M.I.G – Mobile Intelligence Games är ett väldigt litet och enkelt spel som ändå är fullpackat med frågor i många roliga kategorier. Många spelare tycker att den nivå av frågor som detta bordsspel har lagt sig på är alldeles utmärkt. För den vanliga personen som tycker om att spela spel är nog M.I.G i en alldeles suverän nivå. Detta spel har kommit ut i många upplagor och även ibland med vissa teman, som exempelvis ”Resor”. Vi tycker dock att det klassiska spelet är det mest underhållande med många spännande kategorier och där du får briljera i, och lära dig om, lite av varje.

M.I.G – Mobile Intelligence Games – Spelet för resan!

Företaget bakom M.I.G – Mobile Intelligence Games har satt dess slogan; ”Frågespelet du tar med dig”, vilket passar alldeles utmärkt. I den lilla låda som spelet består av finns det 1560 frågor samt ett block och två tärningar. Tärningarna visar delvis på om du får en ”MIG”, vilket resulterar i att du får poäng, och den andra tärningen visar på vilken kategori du kommer att få. Kategorierna du kan välja mellan ser du nedan:

M.I.G - Mobile Intelligence GamesGul – Nu & Då
Röd – Nöje & Kultur
Blå – När & Fjärran
Svart – Sport & Blandat
Grön – Natur & Teknik

Som du ser hittar man frågor inom så gott som allting vilket gör originalspelet till det som kanske är det bästa valet om du bara skall köpa ett spel. Det finns emellertid ett stort antal varianter på M.I.G – Mobile Intelligence Games. Exempelvis hittar du ett helt spel fyllt av golf-frågor, för de riktigt inbitna golfarna. Det finns även ett spel som endast handlar om underhållning, som sånger, film, tv och liknande. Självfallet har de även utvecklat varianter som passa för hela familjen, i alla åldrar och bara för barn. Du kommer att springa på oändligt många spännande varianter av M.I.G. framöver och vi kan verkligen tipsa dig om detta akademiska bordsspel.